Zvezdnik Dallasa moral pod nož

Foto: Instagram dončić porzingis
Latvijski center se je poškodoval v končnici med serijo z Los Angeles Clippers.
Oglej si celoten članek

Latvijski košarkarski zvezdnik Kristaps Porzingis je prestal operacijo meniskusa desnega kolena, so sporočili iz njegove ekipe Dallas Mavericks, v kateri sicer blesti Slovenec Luka Dončić.

Porzingis se je poškodoval avgusta na prvi tekmi končnice lige NBA, v kateri je Dallas v prvem krogu izpadel proti Los Angeles Clippers.

NBA Miami ni upošteval scenarija

Petindvajsetletnik si je raztrgal meniskus že na prvi tekmi Dallasa v končnici, a je v koronskem mehurčku v Orlandu vseeno poškodovan zaigral še na dveh tekmah, preden je moral izpustiti naslednje tri. Dallas je v boju na štiri zmage klonil z 2:4.

Iz tabora Dallasa so še sporočili, da bo Porzingis takoj začel rehabilitacijo, a dodali, da za zdaj še ni jasno, kdaj bo dobil zeleno luč za vrnitev.

Na hlapih Butlerja so noge komaj še držale

To je bila za Porzingisa že druga operacija kolena v petih sezonah v ligi NBA. Februarja 2018, ko je nosil dres New York Knicks, si je raztrgal križno vez levega kolena in izpustil celotno sezono 2018/19, med katero so ga iz New Yorka poslali v Dallas.

To sezono, ki jo je sicer močno skrajšala koronavirusna pandemija, se je vrnil na parket in na 57 tekmah v povprečju dosegal po 20,4 točke, 9,5 skoka in dve blokadi.

Foto: Twitter Kristaps Porzingis

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.