Zvezdnik znorel: "Luka najboljši 20-letnik? To je je*ena laž."

Foto: Twitter luka dončić
Sloviti ameriški raper ima zelo podcenjujoč pogled na Luko Dončića.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se slovenskemu čudežnemu dečku družno klanja celotna košarkarska srenja, vključno s tistimi, ki so napovedovali, da se bo beli dragulj po prestopu v ligo NBA izgubil v sivem povprečju, pa nekateri še vedno vztrajajo, da je Luka Dončić precenjen.

Košarkar Dallasa je obče priznan kot najboljši 20-letnik, ki je kdajkoli igral v ligi NBA, čemur odločno nasprotuje eden najslavnejših glasbenikov na svetu in velik košarkarski navdušenec Snopp Dogg.

Ta se je v razpravo o Luki vmešal med tekmo Dallasa in Los Angeles Lakers. 

Težave Donćić na robu z živci: "Kot da ne znam več igrati košarke."

"Pravijo, da je Luka Dončić najboljši 20-letnik. To je je*ena laž. Saj je dober, ampak ni najboljši 20-letnik, ki je kdajkoli igral v NBA ligi. Ne bodite nespoštljivi do Mosesa Malona, Kobeja Bryanta, LeBrona Jamesa, Kevina Garnetta. Pri 20 letih so dominirali v ligi, ki je bila veliko težja, kot je danes," je dejal sloviti raper.

"Luka nima šans niti v tej pomehkuženi ligi, poglejte, pometamo z njimi," je ob vodstvu jezernikov za 16 točk pripomnil Dogg. "Luka ima samo 14 točk in on naj bi bil najboljši 20-letnik vseh časov? Morda v Evropi, ne pa v ZDA. Dober je, vendar ni najboljši 20-letnik, kar sem jih videl, pa gledam košarko že od 70-ih let," je dodal.

NBA Dragiću se to letos še ni pripetilo

Foto: Epa snoop dogg

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:27 13. Januar 2020.

    Še en pozabljen metuzalem, ki zlorablja Luka za samopromocijo. Se bo pač moral sprijazniti, da je igra napredovala. Res je …

  • 15:11 13. Januar 2020.

    v bistvu je res, kar je napisal... pa obožujem Luko, da ne bo pomote. Kdor se spominja, kako je igral …

  • 10:28 13. Januar 2020.

    Snopp Dogg je na sliki,na hiter tak ko Chris Bosch.Ja sej je prav povedal.Če je mulec tolk priljubljen,zakaj ga potem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.