Zagrebčanka zapeljala v jezero, sledilo je dramatično reševanje

Foto: 24sata
Foto: 24sata
V avtomobilu, ki je tonil, se je oklepala volana.
Oglej si celoten članek

Portal 24sata poroča o nenavadni nesreči, do katere je prišlo pri zagrebškem jezeru.

V jezeru se je v avtomobilu znašla 47-letna ženska, ki ni mogla ven. K sreči se je v bližini znašel ribič Božidar Žagar iz Zagreba, ki je ribaril na jezerih Rakitje med Zagrebom in Sveto Nedeljo. Videl je, da je v avtomobilu živa oseba in brez pomisleka stopil v vodo, da bi ji pomagal. Na pomoč je poklical še enega ribiča, ki je bil v bližini.

Za hrvaške portale je povedal, da je avto počasi tonil, a očitno se je zataknil za nekaj, tako da sta se mu ribiča lahko približala. V avtomobilu sta videla žensko, ki se je trdno oprijemala volana.

Odprla sta vrata vozila, žensko izvlekla in jo potegnila do obale. Izgubljala je zavest, zato sta jo ribiča namestila v bočni položaj ter poklicala policijo in reševalce.

Ženska ni dobila hujših poškodb; kako je z avtomobilom končala v vodi, policisti še preiskujejo.

Celovška Na Celovški z audijem pri najmanj 105 km/h v kolesarko

Nesreča Pogrešanega 20-letnega motorista svojci našli v globeli ob glavni cesti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.