Svet
2976 ogledov

Zagrebčanka zapeljala v jezero, sledilo je dramatično reševanje

Avtomobil v jezeru 24sata
V avtomobilu, ki je tonil, se je oklepala volana.

Portal 24sata poroča o nenavadni nesreči, do katere je prišlo pri zagrebškem jezeru.

V jezeru se je v avtomobilu znašla 47-letna ženska, ki ni mogla ven. K sreči se je v bližini znašel ribič Božidar Žagar iz Zagreba, ki je ribaril na jezerih Rakitje med Zagrebom in Sveto Nedeljo. Videl je, da je v avtomobilu živa oseba in brez pomisleka stopil v vodo, da bi ji pomagal. Na pomoč je poklical še enega ribiča, ki je bil v bližini.

Za hrvaške portale je povedal, da je avto počasi tonil, a očitno se je zataknil za nekaj, tako da sta se mu ribiča lahko približala. V avtomobilu sta videla žensko, ki se je trdno oprijemala volana.

Odprla sta vrata vozila, žensko izvlekla in jo potegnila do obale. Izgubljala je zavest, zato sta jo ribiča namestila v bočni položaj ter poklicala policijo in reševalce.

Ženska ni dobila hujših poškodb; kako je z avtomobilom končala v vodi, policisti še preiskujejo.

Sveče Celovška Slovenija Na Celovški z audijem pri najmanj 105 km/h v kolesarko Nesreča pri Godoviču Nesreča Slovenija Pogrešanega 20-letnega motorista svojci našli v globeli ob glavni cesti

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.