Grozljiv posnetek: Med sprehodom ženske po ulici Harkova prileteli granati

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na družbenih omrežjih se je pojavil nov posnetek bombnega napada na Harkov.
Oglej si celoten članek

Videoposnetek je objavila Olena Halushka, uslužbenka ukrajinskega centra za boj proti korupciji. Gre za nevladno, civilno združenje, sama Haluška pa ima na Twitterju okoli 50.000 sledilcev.

Posnetek je objavila v nedeljo. Posnetek, ki je videti kot posnetek zaslona monitorja nadzorne kamere, prikazuje cesto in več pešcev. V ospredju je oseba, zdi se ženska, ki nosi torbo in želi prečkati cesto. V ozadju se vidita še dve osebi, ki v nekem trenutku hitro stečeta čez cesto.

Svet Medvedjev: Evropo čakajo prazne police, val zločinov, hiperinflacija in bankrot

Le trenutek zatem sredi ulice eksplodirata dve granati. Osebo v ospredju posnetka zaradi sile ob eksploziji vrže po tleh, a kmalu vstane in se odpravi v bližnjo stavbo.

Rusi Rusi: "Očistili smo Mariupol"

V Harkovu več mrtvih

V ruskem obstreljevanju v mestu Harkov na vzhodu Ukrajine je bilo ubitih več civilistov, je na Telegramu sporočil guverner tamkajšnje regije, Oleg Sinegubov.

Rusija objavila video Skrivnost mornarjev potopljene ladje rešena? Rusija objavila video

Vodja regionalnega zdravstvenega oddelka je kasneje potrdil, da so zabeležili najmanj pet smrtnih žrtev, 13 ljudi je bilo ranjenih. Napadi so povzročili požare po vsem mestu. V petek in soboto je bilo pri obstreljevanju stanovanjskih območij v Harkovu skupno ubitih 12 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 31

  • 11:45 20. April 2022.

    Ob ponovnem pregledu posnetka iz drugega vira sedaj trdim , da je eksplodiral metan v kanalizaciji , eksplozijo sta pa …

  • 14:24 19. April 2022.

    Fake !! Zakaj tista dva fanta bežita ravno z mesta ,kjer je prva "eksplodirala" in tik pred samo eksplozijo ! …

  • 14:09 19. April 2022.

    Pa vi šetajte , samo šetajte , ko je v državii vojna in to bitka za sam Harkov ! Drugiš …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.