Svet
37594 ogledov

Medvedjev: Evropo čakajo prazne police, val zločinov, hiperinflacija in bankrot

dimitrij medvedjev vladimir putin olimpijske igre hokej soči EPA
Medvedjev Evropo posvaril, da se bo v primeru plačilne nesposobnosti Rusije tudi sama znašla v velikih gospodarskih težavah.

Dimitrij Medvedjev, nekdanji ruski predsednik je opozoril, da evropski finančni sistem ni stabilen in da Evropejci že izgubljajo zaupanje. Kot poroča ruska prorežimska agencija Tass, je tesni zaveznik ruskega predsednika Vladimirja Putina komentiral nedavne izjave predsednice Evropske komisije Ursule von der Leyen, ki je opozorila, da je bankrot Rusije le vprašanje časa. 

"Ruska insolventnost bi lahko postala insolventnost Evrope," je na Telegramu zapisal namestnik vodje ruskega varnostnega sveta. Dodal je, da oblasti Evropske unije lahko pričakujejo veliko zahvalo običajnih Evropejcev za hiperinflacijo, katere krivda se ne more zvaliti na Ruse, za pomanjkanje prehranskih izdelkov v trgovinah in za priliv emigrantov, kar naj bi sprožilo val nasilnih zločinov. 

"V tem primeru bodo morali v Bruslju spremeniti svojo retoriko. V nasprotnem primeru se bo dim zažganih gum širil po ulicah evropskih mest," je posvaril Medvedjev. Dodal je, da se izjave Von der Leyenove ne nanašajo na trpljenje ljudi, na dokončanje vojaške operacije ali na željo po miru v Ukrajini, pač pa zgolj na ruski bankrot. 

To je "skrivni namen mazohistov iz Bruslja", je še menil Medvedje in dodal, da je to to, o čemer sanjajo. "To je osnovna strategija Evropske unije. To je to, kar mazohisti iz Bruslja in njihovi prijatelji z druge strani oceana zares želijo," je sklenil nekdanji ruski predsednik. 

Rinat Akhmetov Svet Svet Kdo je milijarder, ki bo obnovil Ukrajino? boris johnson Svet Svet Putinov odgovor Johnsonu

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 25
  • Vilno 09:21 18.april 2022.

    https://www.portalplus.si/4806/butalci-in-rusi/

  • Vilno 08:45 18.april 2022.

    Pokvarjenci prekleti, sami so povzročili to krizo in morijo, zdaj pa grozijo Evropi. Naj bankrotirajo pa nastavijo guzice Kitajcem, ki jih bodo oželi in odvrgli kot umazan robček.

  • pravičnik77 08:15 18.april 2022.

    že samo da bi rusom prepovedali vstop v države EU bi bilo na območju 10% manj kriminala, pa srbom in albancem... kar se tiče islamskih hord, ki sedaj rovarijo po severu evropske unije pa je žal prepozno... razen če bi ...prikaži več nezakoniteže z letali transportiral v matične države... domači kriminal bi pa tudi bil potem lažje obvladljiv