Svet
34624 ogledov

Grozljiv posnetek: Med sprehodom ženske po ulici Harkova prileteli granati

Reševalni pas/Twitter
Na družbenih omrežjih se je pojavil nov posnetek bombnega napada na Harkov.

Videoposnetek je objavila Olena Halushka, uslužbenka ukrajinskega centra za boj proti korupciji. Gre za nevladno, civilno združenje, sama Haluška pa ima na Twitterju okoli 50.000 sledilcev.

Posnetek je objavila v nedeljo. Posnetek, ki je videti kot posnetek zaslona monitorja nadzorne kamere, prikazuje cesto in več pešcev. V ospredju je oseba, zdi se ženska, ki nosi torbo in želi prečkati cesto. V ozadju se vidita še dve osebi, ki v nekem trenutku hitro stečeta čez cesto.

dimitrij medvedjev vladimir putin olimpijske igre hokej soči Svet Svet Medvedjev: Evropo čakajo prazne police, val zločinov, hiperinflacija in bankrot

Le trenutek zatem sredi ulice eksplodirata dve granati. Osebo v ospredju posnetka zaradi sile ob eksploziji vrže po tleh, a kmalu vstane in se odpravi v bližnjo stavbo.

Mariupol 11. april 2022 Rusi Svet Rusi: "Očistili smo Mariupol"

V Harkovu več mrtvih

V ruskem obstreljevanju v mestu Harkov na vzhodu Ukrajine je bilo ubitih več civilistov, je na Telegramu sporočil guverner tamkajšnje regije, Oleg Sinegubov.

Rusija je objavila video preživelih mornarjev s potopljene vojne ladje Moskva. Rusija objavila video Svet Skrivnost mornarjev potopljene ladje rešena? Rusija objavila video

Vodja regionalnega zdravstvenega oddelka je kasneje potrdil, da so zabeležili najmanj pet smrtnih žrtev, 13 ljudi je bilo ranjenih. Napadi so povzročili požare po vsem mestu. V petek in soboto je bilo pri obstreljevanju stanovanjskih območij v Harkovu skupno ubitih 12 ljudi.

Komentarjev 31
  • Idioti 11:45 20.april 2022.

    Ob ponovnem pregledu posnetka iz drugega vira sedaj trdim , da je eksplodiral metan v kanalizaciji , eksplozijo sta pa povzroćčila tista dva mulca , ki sta zbežala , potem ko sta v kanalizacijo odvrgla petardo ! Pika !

  • Idioti 14:24 19.april 2022.

    Fake !! Zakaj tista dva fanta bežita ravno z mesta ,kjer je prva "eksplodirala" in tik pred samo eksplozijo ! Sta vedela da bo nekaj počilo al sta sama nekaj počila . Druga , je eksplozija bencina steklenega kanistra s ...prikaži več prilepljeno petardo , kot vžigalnik . Nobena granata , ne raketa , ne bomba , ne eksplodira s črno gobo ob plamenih ob njej . Ker gre za istočasen dogodek , bi moralo biti uporabljeno isto sredstvo , se pravi explozije bi morale biti identične , ja pa daleč od tega ! FAKE !

  • Idioti 14:09 19.april 2022.

    Pa vi šetajte , samo šetajte , ko je v državii vojna in to bitka za sam Harkov ! Drugiš še otroški vrtec mal pelte na sprehod , boste imeli vsaj zakaj cmizdriti ! Ne moreš verjet ! Ja tole ...prikaži več je treba dat pod preiskavio najmanj in onbtožbo za genocid ! Boste že videl Rusi svoga boga , kar tkole metat bombe na nič kriv e, nič sluteče absolutno nedolžne in pohlevne civile ! Rusi , sedaj je čas , da se znebite zvončkov in napalma !