Inšpektor v nakupovalnem središču sodil ženi

Foto: epa Fotografija je simbolična.
Foto: epa Fotografija je simbolična.
Ustrelil jo je.
Oglej si celoten članek

V Bosni in Hercegovini ter širši regiji odmeva zločin, do katerega je prišlo sinoči okrog 21. ure v trgovskem centru Brčanska Malta v Tuzli. Vse se je zgodilo v enem izmed gostinskih lokalov v centru. 

Avaz piše, da je policijski inšpektor ubil žensko. "Okoli 21. ure je PS Center prejel obvestilo, da je v TC Sjenjak v Tuzli moška oseba uporabila strelno orožje, pri čemer je ženska oseba zadobila tako hude telesne poškodbe, da je na mestu strelom podlegla," so sporočili s policije.

Sledila je bliskovita policijska akcija, storilca so izsledili pred stavbo, v kateri živi, in ga prijeli. 

Kot je bilo kasneje objavljeno, je Elvis Ćustendil ubil lastnico kavarne v nakupovalnem središču Amro Kahrimanović, vanjo je izstrelil več nabojev. Po poročanju Avaza je po umoru pobegnil s kraja dogodka, pripadniki Specialne enote MUP-a TK pa so ga našli pred stavbo, v kateri živi.

Policisti so danes potrdili, da je Ćustendila s službeno pištolo usmrtil Kahrimanović. Med dogodkom je bil močno opit. 

Slovenija Srhljivo: Mladega soseda v bloku je Damir zabodel kar 39-krat Celovec Našli truplo 30-letnika, pridržan tudi 20-letni Hrvat Slovenija Po umoru, ki naj bi ga naročil, se je spet zaljubil v svojo ženo

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 00:23 9. Februar 2024.

    Ocenite mojo golo fotografijo 18+ - - -> NU21.FUN

  • 21:09 8. Februar 2024.

    orozje bi moralo biti vezano na sluzbeno dolznost oz. pistolo bi ti moral nekdo na daljavo odklenit, ko je prijava …

  • 19:40 8. Februar 2024.

    a man's gotta do what a man's gotta do

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.