Svet
6637 ogledov

Inšpektor v nakupovalnem središču sodil ženi

Pištola epa Fotografija je simbolična.
Ustrelil jo je.

V Bosni in Hercegovini ter širši regiji odmeva zločin, do katerega je prišlo sinoči okrog 21. ure v trgovskem centru Brčanska Malta v Tuzli. Vse se je zgodilo v enem izmed gostinskih lokalov v centru. 

Avaz piše, da je policijski inšpektor ubil žensko. "Okoli 21. ure je PS Center prejel obvestilo, da je v TC Sjenjak v Tuzli moška oseba uporabila strelno orožje, pri čemer je ženska oseba zadobila tako hude telesne poškodbe, da je na mestu strelom podlegla," so sporočili s policije.

Sledila je bliskovita policijska akcija, storilca so izsledili pred stavbo, v kateri živi, in ga prijeli. 

Kot je bilo kasneje objavljeno, je Elvis Ćustendil ubil lastnico kavarne v nakupovalnem središču Amro Kahrimanović, vanjo je izstrelil več nabojev. Po poročanju Avaza je po umoru pobegnil s kraja dogodka, pripadniki Specialne enote MUP-a TK pa so ga našli pred stavbo, v kateri živi.

Policisti so danes potrdili, da je Ćustendila s službeno pištolo usmrtil Kahrimanović. Med dogodkom je bil močno opit. 

Marsel Habjanič- umor Slovenija Slovenija Srhljivo: Mladega soseda v bloku je Damir zabodel kar 39-krat Avstrija policija Celovec Svet Našli truplo 30-letnika, pridržan tudi 20-letni Hrvat Kristijan Slodnjak Slovenija Slovenija Po umoru, ki naj bi ga naročil, se je spet zaljubil v svojo ženo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Avatar SexyKitty21
    SexyKitty21 00:23 09.februar 2024.

    Ocenite mojo golo fotografijo 18+ - - -> NU21.FUN

  • jakec1575 21:09 08.februar 2024.

    orozje bi moralo biti vezano na sluzbeno dolznost oz. pistolo bi ti moral nekdo na daljavo odklenit, ko je prijava oz situacija. ima idiota puno

  • Facja 19:40 08.februar 2024.

    a man's gotta do what a man's gotta do