Iz splitske bolnišnice vendarle tudi dobra novica

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Otrokoma gre na bolje.
Oglej si celoten članek

Iz splitske bolnišnice prihaja dobra novica, 14-letna hči tragično preminulega italijanskega turista Eugenia Vincija je prišla k zavesti in komunicira z okolico. Po navedbah Slobodne Dalmacije so deklico že premestili z intenzivne nege.

Žalostno Italijan pred zastrupitvijo poslal to sporočilo

Zdravstveno stanje petletnega dečka in 14-letne deklice, ki sta se na jahti prav tako zastrupila z ogljikovim dioksidom, je bilo sprva zelo kritično, oba sta bila v umetni komi. Če je deklica sedaj skupaj z mamo, je deček še vedno na intenzivni negi, vendar so tudi pri njem zdravniki opazili napredek. 

Italijani na Hvaru Ko so ga prebudili, je petletnik ponavljal le eno besedo

Posmrtne ostanke sicilijanskega poslovnež, ki se je pri Hvaru zastrupil zaradi nestrokovno postavljenega agregata na barki Atlantia, bodo v jutri prepeljali v mestece Sant'Agata di Militello.

Težave se kopičijo Lanski gostje o izkušnji na plovilu
dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:55 18. Avgust 2019.

    Piscu članka polagam na srce, naj prebere prejšnje članke na to temo, kjer je opisan vzrok za katastrofo, obenem pa …

  • 14:38 18. Avgust 2019.

    Ja kako, v prejšnjem članku ste pisali da so se zastrupili z ogljikovim monoksidom, sedaj pišete že ogljikov dioksid...??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.