Svet
3877 ogledov

Iz splitske bolnišnice vendarle tudi dobra novica

Zastrupitev na ladji Atlantia pri Hvaru Ivo Cagalj/PIXSELL
Otrokoma gre na bolje.

Iz splitske bolnišnice prihaja dobra novica, 14-letna hči tragično preminulega italijanskega turista Eugenia Vincija je prišla k zavesti in komunicira z okolico. Po navedbah Slobodne Dalmacije so deklico že premestili z intenzivne nege.

Eugenio Vinci Žalostno Svet Italijan pred zastrupitvijo poslal to sporočilo

Zdravstveno stanje petletnega dečka in 14-letne deklice, ki sta se na jahti prav tako zastrupila z ogljikovim dioksidom, je bilo sprva zelo kritično, oba sta bila v umetni komi. Če je deklica sedaj skupaj z mamo, je deček še vedno na intenzivni negi, vendar so tudi pri njem zdravniki opazili napredek. 

Barka Atlantia Italijani na Hvaru Svet Ko so ga prebudili, je petletnik ponavljal le eno besedo

Posmrtne ostanke sicilijanskega poslovnež, ki se je pri Hvaru zastrupil zaradi nestrokovno postavljenega agregata na barki Atlantia, bodo v jutri prepeljali v mestece Sant'Agata di Militello.

Hvar Težave se kopičijo Svet Lanski gostje o izkušnji na plovilu
dezurni@zurnal24.si
Komentarjev 2
  • Janez_53 15:55 18.avgust 2019.

    Piscu članka polagam na srce, naj prebere prejšnje članke na to temo, kjer je opisan vzrok za katastrofo, obenem pa se naj poduči, kako velika razlika je med OGLJIKOVIM MONOKSIDOM in OGLJIKOVIM DIOKSIDOM! Precej "šlampasto" napisan članek!

  • eosss 14:38 18.avgust 2019.

    Ja kako, v prejšnjem članku ste pisali da so se zastrupili z ogljikovim monoksidom, sedaj pišete že ogljikov dioksid...??

Sorodne novice