Svet
10819 ogledov

Lanski gostje o izkušnji na plovilu

Policisti na ladji Atlantia Ivo Cagalj/PIXSELL
Za lastnika plovila, na katerem je umrl 57-letni italijanski poslovnež, se težave kopičijo.

Nad pogoji, ki so vladali na plovilu Atlantia, ki ga ima v lasti komaj 23-letni Hrvat, so se gostje pritoževali že v lanskem letu. Med drugim je gost iz Kanade, ki pogosto potuje po Severni Ameriki, Aziji in Evropi, se je na TripAdvisorju pritožil: "Ugotovili smo, da ej Atlantia staro plovilo, nismo pričakovali izkušnjo s petimi zvezdicami, po drugi strani pa niti takšno razočaranje na potovanju. Komunikacija je bila krozna ... Ko smo se vkrcali, informacije, ki smo jih predali posadki, niso bile sprejete. Eden je bil alergičen na školjke, vsi niso želeli jesti ribe ves čas in tako naprej."

Kanadčan je med drugim v svoji kritiki omenil tudi, da so izvedeli, da je plovilo pred časom zamenjalo lastnika in da je bilo njegovo vzdrževanje popolnoma zanemarjeno.

Med drugim je omenil smrad v kabinah, nedelovanje izplakovalnika v kopalnicah, ledomat ni delal, morali so varčevati z elektriko, saj na plovilu ni bilo agregata.

Ravno slednji pa je, kot je znano, po zadnjih ugotovitvah povzročil smrt 57-letnega Italijana in kritično zdravstveno stanje dveh otrok. Le dva dni pred prihodom Italijanov so na barko namestili agregat, vendar takšnega, ki ni ustrezal predpisanim standardom.

Na kritiko Kanadčana se je odzval lastnik, ki je napisal, da ima v lasti plovilo šele od nedavnega. Izrazil je obžalovanje, da so imeli slabo izkušnjo in dodal, da ima barka novo posadko, da je izboljšana notranjost plovila kot tudi vse njegove tehnične podrobnosti.

Policisti na ladji Atlantia Hvar Svet Še ena grozljiva podrobnost s plovila Italijanov Eugenio Vinci Žalostno Svet Italijan pred zastrupitvijo poslal to sporočilo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • marsal 16:34 16.avgust 2019.

    za agregat bi moral odšteti 11.000 evrov , namenjen za plovila , z vodnim hlajenjem in odvodom plinov v vodo , ne pa zidarski agregat za 700 evrov !

  • stangiulia42 15:23 16.avgust 2019.

    Web: https://creditsecours24h.com Nudimo posojilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplačevanje po meri ter dogovoru. Kontaktirajte : borut.martin@gmail.com / WhatsApp: +33758119861