Izginila mlada popotnika. Nova ugrabitev?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Oblasti izginotje mladega para obravnavajo kot ugrabitev.
Oglej si celoten članek

Kanadska vlada izginotje 34-letne Edith Blais in njenega 30-letnega partnerja iz Italije v afriški državi Burkina Faso obravnava kot ugrabitev, poroča BBC.

Prijatelji in družinski člani so se zadnjič s parom slišali 15. decembra lani, ko sta bila v mestu Bobo-Dioulasso. Potovala sta po Afriki, naslednja destinacija, ki sta jo nameravala obiskati, je bila država Togo, kjer naj bi sodelovala v humanitarnem projektu.

xxx

Kanada je na uradnih spletnih straneh opozorila svoje državljane, da Burkina Faso ni varna za potovaje zaradi terorizma in možnih ugrabitev.

"Zelo nas skrbi. Komunikacija z njima se je nenadoma prekinila, vse njune sledi so popolnoma zabrisane," je za BBC povedala sestra izginule Melis Blais. "Onadva nista bila v nikakršnih skrbeh. Bila sta srečna. Moja sestra je sanjala o potovanju v Afriko vse svoje življenje."

Na Fcebook skupini, ki so jo odprli prijatelji in družina izginule piše, da se je par napotil v mesto Ougadougou, kjer naj bi prodala svoj avto. Očitno jima do mejnega prehoda z državo Togo ni uspelo. Preiskava še poteka.

Grozljivo Rešeni talec: Ubili so mi hčerko in posilili ženo

Izpoved Ugrabili so jo pri 15-tih, posiljevali, imela je osem splavov

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 05:58 9. Januar 2019.

    Globalisti in podoben gnus se vrjetno doživlja orgazme nad takimi dogoki.. To je vse njihovo maslo.

  • 11:36 8. Januar 2019.

    ko levičarje tepe njihova razgledanost in jim njihove domače živali pokažejo, koliko jih imajo v resnici rade =)

  • 09:35 8. Januar 2019.

    Ce bi bila normalna cloveka bi delala v nekem podjetju...in se ne potepala mesece po svetu in iskala pravice kjer …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.