Svet
14837 ogledov

Izginila mlada popotnika. Nova ugrabitev?

Edith Blais Facebook
Oblasti izginotje mladega para obravnavajo kot ugrabitev.

Kanadska vlada izginotje 34-letne Edith Blais in njenega 30-letnega partnerja iz Italije v afriški državi Burkina Faso obravnava kot ugrabitev, poroča BBC.

Prijatelji in družinski člani so se zadnjič s parom slišali 15. decembra lani, ko sta bila v mestu Bobo-Dioulasso. Potovala sta po Afriki, naslednja destinacija, ki sta jo nameravala obiskati, je bila država Togo, kjer naj bi sodelovala v humanitarnem projektu.

Kanada je na uradnih spletnih straneh opozorila svoje državljane, da Burkina Faso ni varna za potovaje zaradi terorizma in možnih ugrabitev.

"Zelo nas skrbi. Komunikacija z njima se je nenadoma prekinila, vse njune sledi so popolnoma zabrisane," je za BBC povedala sestra izginule Melis Blais. "Onadva nista bila v nikakršnih skrbeh. Bila sta srečna. Moja sestra je sanjala o potovanju v Afriko vse svoje življenje."

Na Fcebook skupini, ki so jo odprli prijatelji in družina izginule piše, da se je par napotil v mesto Ougadougou, kjer naj bi prodala svoj avto. Očitno jima do mejnega prehoda z državo Togo ni uspelo. Preiskava še poteka.

Joshua Boyle Grozljivo Svet Rešeni talec: Ubili so mi hčerko in posilili ženo Zloraba otrok Izpoved Svet Ugrabili so jo pri 15-tih, posiljevali, imela je osem splavov

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • erikkk 05:58 09.januar 2019.

    Globalisti in podoben gnus se vrjetno doživlja orgazme nad takimi dogoki.. To je vse njihovo maslo.

  • 31d2cb75bba7a057b2d837348db07ecb8f4a128c 11:36 08.januar 2019.

    ko levičarje tepe njihova razgledanost in jim njihove domače živali pokažejo, koliko jih imajo v resnici rade =)

  • Laznivi 09:35 08.januar 2019.

    Ce bi bila normalna cloveka bi delala v nekem podjetju...in se ne potepala mesece po svetu in iskala pravice kjer je nemore biti.