Kako se je znašla v njegovi postelji, se ne spomni

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ultra Europe 2018. V nedeljo so policisti zabeležili smrt mladeniča, preiskujejo tudi tri prijave posilstev.
Oglej si celoten članek

Splitska policija je v okviru festivala Ultra Europe 2018 zabeležila 300 primerov sumov kaznivih dejanj. Še vedno preiskujejo smrt 26-letnega Američana, ki je umrl v splitski bolnišnici, potem ko je pred stadionom na Poljudu povedal, da mu je slabo.

Tragično Smrt mladeniča na glasbenem festivalu

Policija preiskuje tudi tri prijave posilstev. Kot piše portal Slobodna Dalmacija, posilstva so prijavile 22-letna Finka, 22-letna Avstralka in 18-letna Švedinja.

Finka je pred spolnim nasiljem popivala s prijatelji v enem izmed splitskih lokalov. Ko so odhajali, je k njej pristopil mlajši moški, s katerim sta se zapletla v pogovor, hitro ga je tudi potrdila kot prijatelja na Facebooku. Moški jo je nato v mračnem predelu enega izmed splitskih parkov spolno napadel. Prisilil jo je v oralni odnos, nato pa je ženska pobegnila.

Avstralko je posilil njej neznani moški, Švedinja pa je prijavila spolno nasilje s strani Norvežana, ki ga je spoznala v enem izmed splitskih klubov. Ko je s prijateljicami zapuščala klub, se je z njim znašla v taksiju, zjutraj pa v njegovi postelji v najetem apartmaju. Kako je prišla do tam, se po navedbah policijskega poročila ne spomni.

Vse primere policija še preiskuje.

Dopust iz pekla Britanko drogirali, nato posilili

Brez besed! Posilil Ljubljančanko, našli so ga, a je primer padel zaradi napak policije

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 12:24 12. Julij 2018.

    Pol se tud vložka ne spomni !

  • 11:48 11. Julij 2018.

    Prvo je v takšnih primerih priporočljivo pogledati za prepovedane posiljevalne droge v telesu, če se ugotovi da so, potem soditi …

  • 16:26 10. Julij 2018.

    star pregovor---- baba pijana rit prodana

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.