Maščevanje. Na spletu prodaja "njegov ponos".

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prevarana ženska si je izmislila kreativni način maščevanja.
Oglej si celoten članek

24-letna Britanka Georgia Jackson je bila s partnerjem v zvezi štiri leta, rodil se jima je otrok. Že v času njene nosečnosti jo je partner varal, kar je izvedela kasneje, piše Mirror.

Zdaj mama samohranilka si je izmislila svojstven način maščevanja; objavila je mali oglas, v katerem za dobre tri evre prodaja igralno konzolo Xbox nekdanjega partnerja, pri čemer poudarja, da gre za "ponos in srečo" človeka, ki je "svoj spolni organ vtaknil v drugo žensko".

Poleg konzole za isti denar dodaja še 45 evrov vredne slušalke, vse to z namenom, da bi si lahko kupila nov kuhinjski nož, saj je "prejšnjega pustila v avtomobilski gumi nekdanjega partnerja". Objavo na Facebooku je zaključila s smeškom.

Za objavo se je odločila, ko je izvedela, da je ni prevaral le enkrat, pač pa da je šlo za celo serijo laži in prevar.

Magazin Iz prve roke: Izpovedi poročenih moških o tem, zakaj varajo

Prevara "Rekel mi je, da je vohun, imel pa je šest družin"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.