Svet
3454 ogledov

Maščevanje. Na spletu prodaja "njegov ponos".

računalnik slušalke Shutterstock
Prevarana ženska si je izmislila kreativni način maščevanja.

24-letna Britanka Georgia Jackson je bila s partnerjem v zvezi štiri leta, rodil se jima je otrok. Že v času njene nosečnosti jo je partner varal, kar je izvedela kasneje, piše Mirror.

Zdaj mama samohranilka si je izmislila svojstven način maščevanja; objavila je mali oglas, v katerem za dobre tri evre prodaja igralno konzolo Xbox nekdanjega partnerja, pri čemer poudarja, da gre za "ponos in srečo" človeka, ki je "svoj spolni organ vtaknil v drugo žensko".

Poleg konzole za isti denar dodaja še 45 evrov vredne slušalke, vse to z namenom, da bi si lahko kupila nov kuhinjski nož, saj je "prejšnjega pustila v avtomobilski gumi nekdanjega partnerja". Objavo na Facebooku je zaključila s smeškom.

Za objavo se je odločila, ko je izvedela, da je ni prevaral le enkrat, pač pa da je šlo za celo serijo laži in prevar.

seks Magazin Iz prve roke: Izpovedi poročenih moških o tem, zakaj varajo figa v žepu Prevara Svet "Rekel mi je, da je vohun, imel pa je šest družin"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.