Masovni pretep žensk na letalu. Ena ostala z golim oprsjem.

Foto: Zajem zaslona
Foto: Zajem zaslona
Na letalu vsesplošni kaos, ženske so se klofutale, vlekle za lase, ...
Oglej si celoten članek

Pretep med 15 ženskami je izbruhnil v četrtek na letu iz Salvadorja v Sao Paolo v Braziliji. Na posnetku, ki je zaokrožil na spletnih omrežjih, se vidi pretep žensk, klofutajo se, vlečejo za lase. V enem trenutku eni izmed pretepačic raztrgajo majico, mora si pokriti oprsje. 

Letalska poosadka je zaman skušala z opozorili rešiti situacijo, ki se je razvnela potem, ko je ena izmed potnic vprašala drugo, če lahko zamenja sedež z njenim otrokom, ki ima posebne potrebe. 

Ko njena prošnja ni naletela na odprta ušesa, je povsem pobesnela, začela je napadati to potnico. Prepir se je hitro razrastel v pravi masovni pretep med dvema skupinama žensk, so poročali brazilski mediji. 

Precej šokantent posnetek prikazuje, kako ena izmed potnic skuša skočiti na sedež za seboj, da bi dosegla drugo potnico. Vleče jo za lase in jo klofuta, v enem trenutku ostane brez majice, v vsem času se sliši obupen jok otroka. 

Pretep se je razplamtel med vkrcavanjem potnikov. Na koncu je letalsko osebje vročekrvne potnice uspel vreči iz letala, na koncu so poleteli z dveurno zamudo. 

Azijska država Ni šala! Razdelili bodo pol milijona brezplačnih kart! Tu se prijavite. Nič kaj športno! Grozljivo: pretep na šolskem igrišču, ena oseba umrla

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:48 7. Februar 2023.

    KJE SO JOŠKE...?

  • 06:48 5. Februar 2023.

    štupide zabite

  • 19:55 4. Februar 2023.

    A je karneval že bil????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.