Svet
15974 ogledov

Masovni pretep žensk na letalu. Ena ostala z golim oprsjem.

Pretep med ženskami na letalu Zajem zaslona
Na letalu vsesplošni kaos, ženske so se klofutale, vlekle za lase, ...

Pretep med 15 ženskami je izbruhnil v četrtek na letu iz Salvadorja v Sao Paolo v Braziliji. Na posnetku, ki je zaokrožil na spletnih omrežjih, se vidi pretep žensk, klofutajo se, vlečejo za lase. V enem trenutku eni izmed pretepačic raztrgajo majico, mora si pokriti oprsje. 

Letalska poosadka je zaman skušala z opozorili rešiti situacijo, ki se je razvnela potem, ko je ena izmed potnic vprašala drugo, če lahko zamenja sedež z njenim otrokom, ki ima posebne potrebe. 

Ko njena prošnja ni naletela na odprta ušesa, je povsem pobesnela, začela je napadati to potnico. Prepir se je hitro razrastel v pravi masovni pretep med dvema skupinama žensk, so poročali brazilski mediji. 

Precej šokantent posnetek prikazuje, kako ena izmed potnic skuša skočiti na sedež za seboj, da bi dosegla drugo potnico. Vleče jo za lase in jo klofuta, v enem trenutku ostane brez majice, v vsem času se sliši obupen jok otroka. 

Pretep se je razplamtel med vkrcavanjem potnikov. Na koncu je letalsko osebje vročekrvne potnice uspel vreči iz letala, na koncu so poleteli z dveurno zamudo. 

Potovanje z letalom; letalo Azijska država Popotnik Ni šala! Razdelili bodo pol milijona brezplačnih kart! Tu se prijavite. Pretep na šolskem igrišču Nič kaj športno! Šport Grozljivo: pretep na šolskem igrišču, ena oseba umrla

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
 • kapibara 08:48 07.februar 2023.

  KJE SO JOŠKE...?

 • Avatar jate
  jate 06:48 05.februar 2023.

  štupide zabite

 • andrej084 19:55 04.februar 2023.

  A je karneval že bil????