Mladoletnik po trčenju zletel skozi vetrobransko steklo

Foto: Policija
Foto: Policija
Hrvaško pretresa novica o prometni nesreči v Velikem Korenovem, v kateri je življenje izgubil 16-letni fant.
Oglej si celoten članek

Bjelovarski policisti preiskujejo okoliščine hude prometne nesreče, v kateri je življenje izgubil 16-letni voznik avta golf 3.

Pristal v krošnji drevesa

Nesreča se je zgodila v nedeljo okoli 19. ure. 16-letnik, ki ni imel vozniškega izpita, je bil na poti iz Narta proti Velikem Korenovem. Pri izvozu iz blagega levega ovinka je voznik izgubil oblast nad vozilom in trčil v betonski most.

Po trčenju v betonski most je mladoletnik zletel skozi vetrobransko steklo v krošnjo drevesa pred hišo. Avtomobil je naposled obstal na kovinski ograji, 16-letnik pa je umrl na kraju nesreče, so sporočili bjelovarski policisti.

Zaradi preiskave nesreče je bila včeraj zaprta casta DC43 v kraju Veliko Korenovo, promet pa je potek po obvozu.

Vreme Hude težave s snegom tudi na Hrvaškem in v BiH. Poglejte to!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:38 23. Januar 2023.

    Kar je iskal to je dobila drugače po njihovo rečeno trazio vraga i nasao ga .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.