Svet
34845 ogledov

Pijani voznik, ki je ubil svoje 26-letno dekle, na zaslišanju jokal

Nesreča na Hrvaškem Facebook
Mlada ženska, ki je v nesreči izgubila življenje, je za seboj pustila 3-letno hčerko.

Na Hrvaškem odmeva tragična nesreča, v kateri je v Zagrebu v četrtek umrla 26-letna ženska. Nesrečo je v njenem BMW-ju zakrivil njen fant, 25-letni voznik, ki je na predelu ceste, kjer je hitrost omejena na 50 km/h, vozil prehitro, izgubil oblast na vozilu, ki se je prevrnilo na travnik in obstalo šele ob drogu javne razsvetljave. 

26-letnica je na mestu nesreče umrla, voznik jo je odnesel le z rahlimi poškodbami. Policisti so ugotovili, da je bil v času nesreče pijan, izmerili so mu 1,11 g/kg alkohola v organizmu. 

Policisti so ga takoj po nesreči odpeljali v pridržanje. Kot poroča portal Jutarnji list, je 25-letnik na zaslišanju jokal; domnevno naj bi bila z dekletom na poti v McDonald's. Tožilci zanj zahtevajo enomesečni pripor. 

Gre sicer za starega znanca policije; junija leta 2019 so ga ustavili pri kontroli prometa in zanj zahtevali odvzem krvi zaradi preiskave glede morebitne uporabe drog. Odvzem je zavrnil, opravil pa je alkotest, ki je pokazal 0,67 promila. Vozniškega dovolenja pri sebi ni imel. Poleg tega je bil policiji prijavljen tudi za posedovanje drog. 

Hrvaško morje Svet Svet Huda sramota Hrvaške pred mednarodno skupnostjo. Zaradi tega že dve razrešitvi. sveča pijan voznik Svet Tragična nesreča. Pijan voznik priletel v steber, 26-letna sopotnica umrla. Sneg na Braču Zima Svet Neverjetno, sneg tudi na tem hrvaškem otoku

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.