Na plažo naplavilo njegove dele telesa

Foto: Profimedia
Nesrečnega Čeha je napadel morski pes.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že, da je v Egiptu prišlo do tragičnega dogodka; med potapljanjem je morski pes napadel 41-letnega moškega, ki je z družino počitnikoval v letovišču Marsa Alam. Dogodek je že v petek potrdilo tudi češko zunanje ministrstvo.

Do nesreče je sicer prišlo v četrtek, priča dogodku je bila tudi Čehova soproga. Njegove dele telesa je naplavilo na obalo, so poročali lokalni mediji, kaj več o nesrečnem dogodku turista pa ne poročajo, saj se bojijo, kako bi to utegnilo vplivati na turizem.

Napadi morskega psa v Rdečem morju so redki; leta 2015 je morski pes skoraj v istem predelu napadel nemško turistko, še ena Nemka je bila ubita leta 2010, ob obali Šarm el-Šeika, najbolj priljubljene turistične destinacije v Egiptu so bili še štirje turisti poškodovani v napadu morskega psa.

Svet Pretresljiv posnetek: Trenutek, ko je morski pes potegnil žensko v vodo

Preplah Neverjeten prizor v plitvini Mediterana

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:13 6. Avgust 2018.

    Rdeče morje je toplo morje in tu morskih psov kar mrgoli ! Zato pojedenih domčinov sploh ne razglašajo , pojedene …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.