Svet
10992 ogledov

Na plažo naplavilo njegove dele telesa

Sinji morski pes
Nesrečnega Čeha je napadel morski pes.

Poročali smo že, da je v Egiptu prišlo do tragičnega dogodka; med potapljanjem je morski pes napadel 41-letnega moškega, ki je z družino počitnikoval v letovišču Marsa Alam. Dogodek je že v petek potrdilo tudi češko zunanje ministrstvo.

Do nesreče je sicer prišlo v četrtek, priča dogodku je bila tudi Čehova soproga. Njegove dele telesa je naplavilo na obalo, so poročali lokalni mediji, kaj več o nesrečnem dogodku turista pa ne poročajo, saj se bojijo, kako bi to utegnilo vplivati na turizem.

Napadi morskega psa v Rdečem morju so redki; leta 2015 je morski pes skoraj v istem predelu napadel nemško turistko, še ena Nemka je bila ubita leta 2010, ob obali Šarm el-Šeika, najbolj priljubljene turistične destinacije v Egiptu so bili še štirje turisti poškodovani v napadu morskega psa.

morski pes Svet Pretresljiv posnetek: Trenutek, ko je morski pes potegnil žensko v vodo Hrvaško morje Preplah Svet Neverjeten prizor v plitvini Mediterana

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Žurnalček 19:13 06.avgust 2018.

    Rdeče morje je toplo morje in tu morskih psov kar mrgoli ! Zato pojedenih domčinov sploh ne razglašajo , pojedene tujce pa pač morajo !