Nov grozljiv incident policije. Ustrelili nosečnico.

Foto: Profimedia
V 26-letno nosečnico so izstrelili majmanj pet nabojev.
Oglej si celoten članek

V Združenih državah Amerike odmeva nov incident tamkajšnje policije; v zvezni državi Missouri je policija v temnopolto 26-letno nosečnico izstrelila najmanj pet nabojev, čeprav jim je povedala, da je noseča in da ne more leči na tla z obrazom navzdol, kot so od nje zahtevali. 

Lokalni mediji so objavili izpoved očividca, ki j potrdil njeno zgodbo, povedal je, da je nosečnica dvignila roke v zrak nekaj trenutkov preden so jo večkrat ustrelili. Mlada nosečnica je hudo poškodovana. 

Pred tem je policijska patrulja na avtocesti v Missouriju sporočila, da iščejo moškega in žensko v povezavi s krajo avtomobila. Ta je bil parkiran pred nakupovalnim središčem, v njem sta bila moški in ženska. Policisti so jima rekli, naj izstopita. 

Moški je izstopil, preskočil ograjo in pobegnil, ženska pa je izstopila dvignjenih rok. Policisti so ji rekli, da naj se uleže na tla, ona pa jim je povedala, da ne more, ker je noseča. 

Povedala je, da je v avtu orožje in se medtem napotila proti ograji. V tem so jo policisti ustrelili. Zdravijo jo v bolnišnici, po podatkih lokalnih medijev je njeno stanje stabilno. 

Slovenija Novo o krutem zločinu v Kopru: Hčer ustrelil pri dvigalu, nato ... Po pokolu v šoli Trump pozval k več orožja v šolah

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:35 31. Maj 2022.

    Prepričan sem, da je bila policijska žrtev temnopolta. A.C.A.B.

  • 13:29 31. Maj 2022.

    Yenkiji ne potrebujejo zunanjih sovražnikov , med seboj se bodo pobili .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.