Svet
33190 ogledov

Nov grozljiv incident policije. Ustrelili nosečnico.

Ameriška policija
V 26-letno nosečnico so izstrelili majmanj pet nabojev.

V Združenih državah Amerike odmeva nov incident tamkajšnje policije; v zvezni državi Missouri je policija v temnopolto 26-letno nosečnico izstrelila najmanj pet nabojev, čeprav jim je povedala, da je noseča in da ne more leči na tla z obrazom navzdol, kot so od nje zahtevali. 

Lokalni mediji so objavili izpoved očividca, ki j potrdil njeno zgodbo, povedal je, da je nosečnica dvignila roke v zrak nekaj trenutkov preden so jo večkrat ustrelili. Mlada nosečnica je hudo poškodovana. 

Pred tem je policijska patrulja na avtocesti v Missouriju sporočila, da iščejo moškega in žensko v povezavi s krajo avtomobila. Ta je bil parkiran pred nakupovalnim središčem, v njem sta bila moški in ženska. Policisti so jima rekli, naj izstopita. 

Moški je izstopil, preskočil ograjo in pobegnil, ženska pa je izstopila dvignjenih rok. Policisti so ji rekli, da naj se uleže na tla, ona pa jim je povedala, da ne more, ker je noseča. 

Povedala je, da je v avtu orožje in se medtem napotila proti ograji. V tem so jo policisti ustrelili. Zdravijo jo v bolnišnici, po podatkih lokalnih medijev je njeno stanje stabilno. 

Novice: Pri nas. Streljal v avto. Slovenija Novo o krutem zločinu v Kopru: Hčer ustrelil pri dvigalu, nato ... Donald Trump Po pokolu v šoli Svet Trump pozval k več orožja v šolah

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 6
  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 15:35 31.maj 2022.

    Prepričan sem, da je bila policijska žrtev temnopolta. A.C.A.B.

  • Avatar Leon
    Leon 13:29 31.maj 2022.

    Yenkiji ne potrebujejo zunanjih sovražnikov , med seboj se bodo pobili .