Voznik BMW-ja, ki je povzročil nesrečo, je bil pod vplivom drog

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Vse kaže, da bo povzročitelj nesreče na sojenje počakal v priporu.
Oglej si celoten članek

Voznik BMW-ja, ki je povzročil hudo prometno nesrečo na cestninski postaji Sveta Helena, v kateri se je hudo poškodovala tričlanska družina, je bil med vožnjo pod vplivom prepovedanih drog. 

Nesreča na cestninski Voznika BMW-ja vendarle spravili v pripor. Tako je vozil pred nesrečo!

Tako so namreč po poročanju hrvaškega portala Index.hr pokazali prvi rezultati analize vzorcev krvi in urina, ki so jih povzročitelju odvzeli po nesreči. To je tudi razlog, da je policija v soboto zvečer 35-letnika, ki je bil do tedaj na prostosti, prijela. 

Pod vplivom droge za posilstvo?

Policija je 35-letnika včeraj zaslišala in s tem zaključila kriminalistično preiskavo, danes pa naj bi stopil pred preiskovalnega sodnika, ki bo odločil o priporu. 

Nove podrobnosti Znan vzrok nesreče: Telefona po trku ni izpustil iz rok: "Kur**, Kur**!"

Foto: 24sata Huda nesreča na cestninski postaji

Kriminalistična preiskava je po poročanju hrvaških medijev pokazala, da je osumljenec pod vplivom prepovedanih drog in zdravil, s hitrostjo, večjo od dovoljene, ki znaša na tem delu 50 kilometrov na uro, trčil v vozilo pred njim, ki je stalo na cestninski postaji, ter povzročil prometno nesrečo, v kateri so bile huje poškodovane tri osebe, med njimi otrok. 

Po informacijah hrvaških medijev se je O. M. v torek vrnil z zdravljenja na Rabu, kjer je bil zaradi odvisnosti od droge GHB, ki se pogosto v javnosti predstavlja kot droga za posilstvo. 

Pretresljivo Objavili posnetek hude nesreče na cestninski postaji

Policija še ni potrdila, ali je O. M. pred nesrečo uporabljal mobilni telefon, prav tako ne točne hitrosti, s katero je vozil pred trkom v vozilo madžarskih registrskih tablic. Varnostne kamere so pokazale, da je priletel z veliko hitrostjo, ki je zagotovo višja od dopuščene.

Huda nesreča Hišico cestninske postaje je dobesedno premaknilo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.