Svet
19248 ogledov

Voznika BMW-ja vendarle spravili v pripor. Tako je vozil pred nesrečo!

Nesreča na cestninski postaji Facebook/Nezavisni cestarski sindikat
Zaradi novih ugotovitev tekom kriminalistične preiskave so 35-letnika priprli.

Hrvaška policija je tekom kriminalistične preiskave včeraj okoli 21. ure na območju medžimurske policijske uprave prijela hrvaškega državljana, rojenega leta 1984, ki je v četrtek z BMW-jem povzročil hudo prometno nesrečo na cestninski postaji Sveta Helena.

Kot so pojasnili, so 35-letnika prijeli zaradi novih ugotovitev znotraj kriminalistične preiskave. 

Nesreča na cestninski postaji Nove podrobnosti Svet Znan vzrok nesreče: Telefona po trku ni izpustil iz rok: "Kur**, Kur**!"

Hrvaški portal Varaždinski.hr je včeraj objavil videoposnetek, ki prikazuje, kako je 35-letnik vozil po avtocesti A4 pred nesrečo. "Snemal sem njegovo vožnjo po avtocesti od Varaždina, ker ni vozil po predpisih," je povedal bralec, ki je posnel video. Posnetek si lahko ogledate tukaj.

Nesreča na cestninski postaji Sveta Helena | Avtor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell

38-letni madžarski voznik Škode, njegova žena in njun šestletni sin so bili hudo poškodovani v prometni nesreči, ko je 35-letni voznik BMW-ja z polno hitrostjo trčil v njihovo vozilo, medtem ko so čakali na plačilo cestnine na cestninski postaji. 

Nesreča na cestninski postaji Sveta Helena Že prej imel nesrečo Svet Nove podrobnosti: "Moja soproga je imela slutnjo"

38-letnik, sicer znani teniški trener, se je v petek prebudil iz kome, a je še vedno v težkem zdravstvenem stanju. Šestletnika so včeraj operirali zardi počene stegnenice in ga prestavili na otroški kirurški oddelek, mama pa se zdravi zaradi poškodb glave in prsnega koša. 

Vozniku so po nesreči odvzeli vzorce krvi in urina, a rezultati analize še niso znani. Test alkoholiziranosti na kraju nesreče ni pokazal prisotnosti alkohola. 

Nesreča - cestninska postaja Hr Huda nesreča Svet Hišico cestninske postaje je dobesedno premaknilo

Huda nesreča na cestninski postaji | Avtor: 24sata 24sata

Ko se je voznik BMW-ja zaletel v madžarsko družino, je Škoda odletela v betonski zit, nato pa v cestinske hišice preko njih ter medtem udarila še v zadnji del Audija, ki ga je vozil 32-letnik.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Milan48
    Milan48 12:24 15.julij 2019.

    Z boljšim avtomobilom in pametnim tempomatom se to ne bi zgodilo. Že Golf z opremo je boljši.

  • Pepe007 07:57 15.julij 2019.

    Tisti, ki je snemal, je vozil enako hitro kot BMW, pa še kaj je vozni pas očitno ne ve. Tip v BMW-ju pa je to vedel. Lahko bi še našim voznikom bmw-jev povedal.

  • Skippy 07:39 15.julij 2019.

    Ta, ki je snemal, je naredil bistveno več prekrškov od onega z BMW.