Svet
7443 ogledov

Voznik BMW-ja, ki je povzročil nesrečo, je bil pod vplivom drog

Nesreča na cestninski postaji Sveta Helena Davor Puklavec/Pixsell
Vse kaže, da bo povzročitelj nesreče na sojenje počakal v priporu.

Voznik BMW-ja, ki je povzročil hudo prometno nesrečo na cestninski postaji Sveta Helena, v kateri se je hudo poškodovala tričlanska družina, je bil med vožnjo pod vplivom prepovedanih drog. 

Posnetek vožnje Nesreča na cestninski Svet Voznika BMW-ja vendarle spravili v pripor. Tako je vozil pred nesrečo!

Tako so namreč po poročanju hrvaškega portala Index.hr pokazali prvi rezultati analize vzorcev krvi in urina, ki so jih povzročitelju odvzeli po nesreči. To je tudi razlog, da je policija v soboto zvečer 35-letnika, ki je bil do tedaj na prostosti, prijela. 

Pod vplivom droge za posilstvo?

Policija je 35-letnika včeraj zaslišala in s tem zaključila kriminalistično preiskavo, danes pa naj bi stopil pred preiskovalnega sodnika, ki bo odločil o priporu. 

Nesreča na cestninski postaji Nove podrobnosti Svet Znan vzrok nesreče: Telefona po trku ni izpustil iz rok: "Kur**, Kur**!"

Huda nesreča na cestninski postaji | Avtor: 24sata 24sata

Kriminalistična preiskava je po poročanju hrvaških medijev pokazala, da je osumljenec pod vplivom prepovedanih drog in zdravil, s hitrostjo, večjo od dovoljene, ki znaša na tem delu 50 kilometrov na uro, trčil v vozilo pred njim, ki je stalo na cestninski postaji, ter povzročil prometno nesrečo, v kateri so bile huje poškodovane tri osebe, med njimi otrok. 

Po informacijah hrvaških medijev se je O. M. v torek vrnil z zdravljenja na Rabu, kjer je bil zaradi odvisnosti od droge GHB, ki se pogosto v javnosti predstavlja kot droga za posilstvo. 

Huda nesreča na cestninski postaji Pretresljivo Slovenija Objavili posnetek hude nesreče na cestninski postaji

Policija še ni potrdila, ali je O. M. pred nesrečo uporabljal mobilni telefon, prav tako ne točne hitrosti, s katero je vozil pred trkom v vozilo madžarskih registrskih tablic. Varnostne kamere so pokazale, da je priletel z veliko hitrostjo, ki je zagotovo višja od dopuščene.

Nesreča - cestninska postaja Hr Huda nesreča Svet Hišico cestninske postaje je dobesedno premaknilo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.