Groza na plaži, ki je priljubljena tudi med Slovenci

Foto: EPA Foto: EPA Foto: EPA
Na plaži, ki je priljubljena tudi med Slovenci, se je je zgodil grozljiv incident, ki odmeva v mednarodni javnosti.
Oglej si celoten članek

Italijanska policija preiskuje možno skupinsko posilstvo Poljakinje, ki naj bi se zgodilo na znani in priljubljeni peščeni plaži v Riminiju. Gre za enega najbolj popularnih italijanskih obmorskih letovišč, ki je priljubljen kraj Slovencev, predvsem dijakov, ki tja zahajajo na ekskurzije.

Incident naj bi se zgodil v petek pozno zvečer, ko je poljski par na plaži užival v vročem večeru. Po pisanju časnika Corriere della sera so do para pristopili štirje moški, ki se sprva niso zdeli nasilni, druženje pa je kmalu postalo neugodno.

žrtev ima 17 let Posilstvo na festivalu v Tolminu

Zgodba ujetega 19-letnika drugačna

26-letnega Poljaka so začeli moški odrivati, nato pa so ga začeli pretepati z rokami in nogami. Na glavi so mu razbili tudi steklenico. Njegovo 26-letno dekle so odvlekli na obalo, nakar naj bi jo vsi štirje, eden za drugim posilili. Po okrutnem dejanju so jo vrgli v morje in pobegnili.

Foto: EPA

Oba Poljaka sta s hudimi poškodbami končala v bolnišnici. Agencija AP navaja, da so policijo poklicali mimoidoči, ki so videli okrvavljen par, kako leži na obali.

Za zdaj so policisti ujeli 19-letnika, ki ga povezujejo z brutalnim napadom. Njegov odvetnik pravi, da se posilstvo ni zgodilo, temveč ga je Poljakinja zato okrivila, ker jo je poljubil. 19-letnik ni znal pojasniti, kako sta Poljaka dobila tako hude poškodbe.

Hvar Posilstvo na Hvaru


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 14:35 28. Avgust 2017.

    Olor.Mislim da cistijo na veliko,ce ti je znana situacija v Siriji in Iraku.Oglej si dokumentarec Vzpon in padec ISISA,preden bos …

  • 13:34 28. Avgust 2017.

    Muslimani naj če so že nekateri pošteni, sami počistijo med svojimi vrstami. Pa da vidimo.

  • 11:06 28. Avgust 2017.

    Sem voznik tovornjaka in sem vsak teden v eni izmed evropskih drzav.Vidim marsikaj,rad pa vsak dan preberem svezo novico,da vidim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.