Svet
73743 ogledov

Groza na plaži, ki je priljubljena tudi med Slovenci

1/3
EPA
Na plaži, ki je priljubljena tudi med Slovenci, se je je zgodil grozljiv incident, ki odmeva v mednarodni javnosti.

Italijanska policija preiskuje možno skupinsko posilstvo Poljakinje, ki naj bi se zgodilo na znani in priljubljeni peščeni plaži v Riminiju. Gre za enega najbolj popularnih italijanskih obmorskih letovišč, ki je priljubljen kraj Slovencev, predvsem dijakov, ki tja zahajajo na ekskurzije.

Incident naj bi se zgodil v petek pozno zvečer, ko je poljski par na plaži užival v vročem večeru. Po pisanju časnika Corriere della sera so do para pristopili štirje moški, ki se sprva niso zdeli nasilni, druženje pa je kmalu postalo neugodno.

V petek popoldan je mladoletnik v središču hrvaškega mesta Vinkovci posilil 11-l žrtev ima 17 let Slovenija Posilstvo na festivalu v Tolminu

Zgodba ujetega 19-letnika drugačna

26-letnega Poljaka so začeli moški odrivati, nato pa so ga začeli pretepati z rokami in nogami. Na glavi so mu razbili tudi steklenico. Njegovo 26-letno dekle so odvlekli na obalo, nakar naj bi jo vsi štirje, eden za drugim posilili. Po okrutnem dejanju so jo vrgli v morje in pobegnili.

 | Avtor: EPA EPA

Oba Poljaka sta s hudimi poškodbami končala v bolnišnici. Agencija AP navaja, da so policijo poklicali mimoidoči, ki so videli okrvavljen par, kako leži na obali.

Za zdaj so policisti ujeli 19-letnika, ki ga povezujejo z brutalnim napadom. Njegov odvetnik pravi, da se posilstvo ni zgodilo, temveč ga je Poljakinja zato okrivila, ker jo je poljubil. 19-letnik ni znal pojasniti, kako sta Poljaka dobila tako hude poškodbe.

Jahto so skušali odpeljati proti pristanišču pred mestom Ubli, a se je nato doko Hvar Svet Posilstvo na Hvaru


 

Komentarjev 10
  • sulejman 14:35 28.avgust 2017.

    Olor.Mislim da cistijo na veliko,ce ti je znana situacija v Siriji in Iraku.Oglej si dokumentarec Vzpon in padec ISISA,preden bos govoril o nekem postenju nekoga.Ne mores zaradi nekega globalnega sranja metati vseh v isti kos.Potem je po tvojem treba vse ...prikaži več zupnike v krscanskih cerkvah zapreti,ker so vsi pedofili,zaradi enega izmed njih milijon,ali kako?

  • Avatar olor
    olor 13:34 28.avgust 2017.

    Muslimani naj če so že nekateri pošteni, sami počistijo med svojimi vrstami. Pa da vidimo.

  • sulejman 11:06 28.avgust 2017.

    Sem voznik tovornjaka in sem vsak teden v eni izmed evropskih drzav.Vidim marsikaj,rad pa vsak dan preberem svezo novico,da vidim kaj se dogaja po svetu in pri nas doma.Vsem nam je jasno da to ne pelje nikamor.Ne moremo pa vseh ...prikaži več metati v isti kos.Ker sem sam musliman,me tak komentar zmoti,kar mislim da je logicno.Prav tako bi nekega krscana zmotilo,ce bi nekdo napisal da je treba vso krscansko golazen pobit.Ne vem kaj je z ljudmi dandanes,vem pa da to sovrastvo ne pelje nikamor.