Moskva: Žalitev predsednika Rusije ni sprejemljiva. Posledice bodo!

Foto: Epa Vladimir Putin
"Žalitev predsednika Rusije ni sprejemljiva," je po poročanju tiskovne agencije AFP izjavil Antonov in spomnil, da je Rusija opozorila, da takšna dejanja ne bodo minila brez posledic.
Oglej si celoten članek

Ruski veleposlanik v Washingtonu Anatolij Antonov je po ameriškem napadu na Sirijo v sodelovanju z Veliko Britanijo in Francijo opozoril, da bodo zaradi tega nastale posledice, za katere bodo odgovorni Washington, London in Pariz. Napade je opredelil kot grožnjo Rusiji in celo kot žalitev ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Dodal je tudi, da imajo ZDA največje zaloge kemičnega orožja na svetu in nimajo nobene moralne pravice obtoževati drugih držav.

Predsednik ZDA Donald Trump je v svoji napovedi napada na Sirijo posebej omenil, da Putinu ni uspelo držati besede o tem, da bo Rusija zagotovila, da v Siriji ne bo več kemičnega orožja.

Svet Začelo se je: ZDA napadle Sirijo

vpletenih več držav Rusov o akciji nismo predhodno obvestili, napadi bodo trajni

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:24 16. April 2018.

    Račun kaj je kdo popil in pojedel je sledeči : Cena ruske nafte skoćila za 50% , Rusi od sreče …

  • 21:18 14. April 2018.

    Posledice bodo ????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.