Svet
5978 ogledov

Moskva: Žalitev predsednika Rusije ni sprejemljiva. Posledice bodo!

Vladimir Putin Epa
"Žalitev predsednika Rusije ni sprejemljiva," je po poročanju tiskovne agencije AFP izjavil Antonov in spomnil, da je Rusija opozorila, da takšna dejanja ne bodo minila brez posledic.

Ruski veleposlanik v Washingtonu Anatolij Antonov je po ameriškem napadu na Sirijo v sodelovanju z Veliko Britanijo in Francijo opozoril, da bodo zaradi tega nastale posledice, za katere bodo odgovorni Washington, London in Pariz. Napade je opredelil kot grožnjo Rusiji in celo kot žalitev ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Dodal je tudi, da imajo ZDA največje zaloge kemičnega orožja na svetu in nimajo nobene moralne pravice obtoževati drugih držav.

Predsednik ZDA Donald Trump je v svoji napovedi napada na Sirijo posebej omenil, da Putinu ni uspelo držati besede o tem, da bo Rusija zagotovila, da v Siriji ne bo več kemičnega orožja.

ZDA zavezniki napad Sirija letala letalo rakete Svet Začelo se je: ZDA napadle Sirijo Izstrelitev tomahawka iz rušilca USS Barry vpletenih več držav Svet Rusov o akciji nismo predhodno obvestili, napadi bodo trajni

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Žurnalček 08:24 16.april 2018.

    Račun kaj je kdo popil in pojedel je sledeči : Cena ruske nafte skoćila za 50% , Rusi od sreče ne vedo al bi se smejal al bi jokal . USA spičila 107 raket povprečne cene 300 milj. $ in ...prikaži več z vso ostalo operativo popila in pojedla za okroglo 1.5 md $ ., da bi podrla tri betonske bajte ! Ko bodo pa rakete letele na Ruse , potem pa Angležem in Francozem bog pomagaj !

  • dragec 21:18 14.april 2018.

    Posledice bodo ????