Sankcije: Rusije je strah samo ene poteze Zahoda

Foto: Profimedia
Rusija po navedbah Kremlja kljub sankcijam ni izolirana, a bi se vse uspelo zaplsesti zgolj z eno potezo Zahoda.
Oglej si celoten članek

Rusija po navedbah Kremlja kljub vojni v Ukrajini in sankcijam Zahoda nima občutka, da je izolirana. "Svet je tako velik, da Evropa in Amerika težko izolirata kakšno državo, sploh pa ne tako velike, kot je Rusija," je v soboto za rusko tiskovno agencijo Interfax dejal tiskovni predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov.

Svet EU sprejela sankcije proti najbogatejšemu Rusu. To odgovarja.

Zaradi hudih gospodarskih posledic po uvedbi sankcij proti Rusiji je Peskov napovedal dodatno pomoč, poroča nemška tiskovna agencija dpa. "Razmere so izredne za gospodarstvo. Potrebuje izredne ukrepe," je dejal, ne da bi razkril podrobnosti.

Moskva S tem zakonom Rusi odgovarjajo za sankcije

Rusija se zanaša predvsem na svoje velike rezerve, s katerimi namerava blažiti posledice zaradi invazije na Ukrajino. Peskov je sicer izrazil zaskrbljenost, če bi se ZDA odrekle ruski nafti. To bi lahko pretreslo energetski trg in imelo resne posledice, je prepričan tiskovni predstavnik Kremlja.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 32

  • 09:47 6. Marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 19:42 5. Marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 19:34 5. Marec 2022.

    Na koncu bo največji osoljenec te vojne Evropa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.