Svet
75312 ogledov

Sankcije: Rusije je strah samo ene poteze Zahoda

Vladimir Putin
Rusija po navedbah Kremlja kljub sankcijam ni izolirana, a bi se vse uspelo zaplsesti zgolj z eno potezo Zahoda.

Rusija po navedbah Kremlja kljub vojni v Ukrajini in sankcijam Zahoda nima občutka, da je izolirana. "Svet je tako velik, da Evropa in Amerika težko izolirata kakšno državo, sploh pa ne tako velike, kot je Rusija," je v soboto za rusko tiskovno agencijo Interfax dejal tiskovni predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov.

Aleksej Mordašov Svet EU sprejela sankcije proti najbogatejšemu Rusu. To odgovarja.

Zaradi hudih gospodarskih posledic po uvedbi sankcij proti Rusiji je Peskov napovedal dodatno pomoč, poroča nemška tiskovna agencija dpa. "Razmere so izredne za gospodarstvo. Potrebuje izredne ukrepe," je dejal, ne da bi razkril podrobnosti.

protesti Rusija Moskva Svet S tem zakonom Rusi odgovarjajo za sankcije

Rusija se zanaša predvsem na svoje velike rezerve, s katerimi namerava blažiti posledice zaradi invazije na Ukrajino. Peskov je sicer izrazil zaskrbljenost, če bi se ZDA odrekle ruski nafti. To bi lahko pretreslo energetski trg in imelo resne posledice, je prepričan tiskovni predstavnik Kremlja.


 

Komentarjev 32
  • Peggy_Reyes 09:47 06.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Linstikka
    Linstikka 19:42 05.marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:34 05.marec 2022.

    Na koncu bo največji osoljenec te vojne Evropa.