Simuliral nesrečo pri delu, resnica je grozljiva

Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Žrtev je 30-letni gradbeni delavec.
Oglej si celoten članek

Italijanski karabinjerji so v Torinu aretirali delavca zaradi umora svojega 30-letnega kolega. Sprva so domnevali, da je šlo za delovno nesrečo. 

Žrtev je gradbeni delavec iz Neaplja, ki je na gradbišču v Torinu padel po stopnicah. Zaradi hudih poškodb je noč preživel v bolnišnici, a že naslednje jutro podlegel poškodbam.  

Pričevanja, ki jih je nato zbrala policija, kažejo na umor. Zanj sumijo 30-letnega sodelavca, ki naj bi žrtev porinil po stopnicah gradbišča. 

Kregala sta se

Smrt neapeljskega gradbenega delavca, ki se je zgodila 15. decembra 2023 na gradbišču v Torinu, ni bila nesreča. O tem so zdaj po poročanju italijanskih medijev prepričani karabinjerji torinske operativne enote, ki so opravili vrsto preiskav in aretirali osumljenca umora. Žrtev, ki je nekaj časa živela v Torinu, tistega jutra zaradi bolezni ni prišla na delo. Na delo je prišla v popoldanskem času, saj naj bi prišla v službo le pozdravit prijatelja. 

Tam je 30-letnik padel po stopnicah in se hudo udaril v glavo. Sodelavci so ga odpeljali v bolnišnico, a je kmalu zatem umrl.

Na podlagi več pričevanj so karabinjerji kot odgovornega za kaznivo dejanje identificirali 30-letnika iz Torina, sodelavca žrtve. Po rekonstrukciji naj bi med njima prišlo do prepira iz povsem nepomembnih razlogov.

Na koncu prepira je 30-letnik odrinil delavca, ki je nesrečno padel in se hudo poškodoval.

Usodno Nove podrobnosti o umoru nosečnice, razkrili sporočila morilca Slovenija Na jutranjem sprehodu našla umorjenega Novogoričana Slovenija Odpel koncert, nato dobil kroglo v obraz

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.