Slovenec zaradi tega v beležkah hrvaških policistov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaški policisti Slovenca posebej izpostavili v svojih dnevnih obvestilih.
Oglej si celoten članek

Hrvaška policija je konec tedna na cestah v Istri ustavila 11 voznikov, ki so bili pod vplivom alkohola. Posebej so izpostavili 41-letnega slovenskega državljana, ki je kolesaril po avtocesti v bližini mosta čez reko Mirno pri Novigradu. V krvi kolesarja so namerili 2,58 promila alkohola.

Slovenskega kolesarja so ustavili minulo soboto nekaj pred polnočjo, ko je policija dobila obvestilo, da nekdo kolesari na avtocesti, ki je znana kot istrski ipsilon. Policisti so ugotovili, da je 41-letnik kolesaril pod vplivom alkohola ter da ni imel z zakonom določenih odsevnih oblačil. Proti kolesarju so sprožili postopek pri sodniku za prekrške, je danes objavila policijska uprava s sedežem v Pulju.

Ob tem so še navedli, da je bil 41-letni Slovenec s 2,58 promila alkohola v krvi najbolj pod vplivom alkohola med vozniki, ki so jih ustavili minuli konec tedna. Nihče od desetih drugih voznikov avtomobilov, ki so jih ustavili in kaznovali, ni imel več kot 1,98 promila alkohola v krvi.

Slovenija Policisti prekršili pooblastila Cene Vikend na Hrvaškem: Kupiti zdaj, ali še malo počakati?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:11 27. Julij 2021.

    Ah ti revcek ti, samo malo se je zavozil. Hotel je na Tour de Mocvirje, pa mu je dal =0 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.