Svet
2258 ogledov

Slovenec zaradi tega v beležkah hrvaških policistov

kolo kolesar Profimedia
Hrvaški policisti Slovenca posebej izpostavili v svojih dnevnih obvestilih.

Hrvaška policija je konec tedna na cestah v Istri ustavila 11 voznikov, ki so bili pod vplivom alkohola. Posebej so izpostavili 41-letnega slovenskega državljana, ki je kolesaril po avtocesti v bližini mosta čez reko Mirno pri Novigradu. V krvi kolesarja so namerili 2,58 promila alkohola.

Slovenskega kolesarja so ustavili minulo soboto nekaj pred polnočjo, ko je policija dobila obvestilo, da nekdo kolesari na avtocesti, ki je znana kot istrski ipsilon. Policisti so ugotovili, da je 41-letnik kolesaril pod vplivom alkohola ter da ni imel z zakonom določenih odsevnih oblačil. Proti kolesarju so sprožili postopek pri sodniku za prekrške, je danes objavila policijska uprava s sedežem v Pulju.

Ob tem so še navedli, da je bil 41-letni Slovenec s 2,58 promila alkohola v krvi najbolj pod vplivom alkohola med vozniki, ki so jih ustavili minuli konec tedna. Nihče od desetih drugih voznikov avtomobilov, ki so jih ustavili in kaznovali, ni imel več kot 1,98 promila alkohola v krvi.

prisega pomožnih policistov Slovenija Slovenija Policisti prekršili pooblastila Hrvaška turistična skupnost v Sloveniji Cene Pod streho Vikend na Hrvaškem: Kupiti zdaj, ali še malo počakati?

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • ico8 15:11 27.julij 2021.

    Ah ti revcek ti, samo malo se je zavozil. Hotel je na Tour de Mocvirje, pa mu je dal =0 napacne JPS podatke. Sem pa radoveden, ce se bo ta revez lahko pri kockastih tudi izvlekel z pomocjo =0 starejsega, ...prikaži več tistega, ki se gre "kao" sodnika!!!