Smrt učiteljice: ubila jo je mladoletna hči

Foto: Epa - fotografija je simbolična
Foto: Epa - fotografija je simbolična
Nenehni prepiri so se tragično končali.
Oglej si celoten članek

V italijanski Bagherii blizu Palerma žalujejo za priljubljeno osnovnošolsko učiteljico. V noči na drugi januar jo je po prvih ugotovitvah preiskovalcev zadavila 17-letna hči. 

Truplo 55-letnice so našli v njenem domu, njena mladoletna hči pa je v priporu zaradi suma naklepnega umora. 

Magazin Sabina Mlakar (Kmetija): Po diagnozi pljučni rak in tumorju v glavi še ta udarec Novo Klopčič skrivnosti okoli umora štirih študentov se razpleta Slovenija Na območju Ljubljane ponujala več tisoč evrov za izvršitev umora

Krivdo je že priznala

Po poročanju italijanske tiskovne agencije Anse, so med metarjo in hčerjo že dlje časa potekali prepiri, najhuje pa je bilo v noči na ponedeljek. Prepir med osnovnošolsko učiteljico in mladoletnico naj bi izbruhnil okoli treh ponoči, 17-letnica pa naj bi reševalce poklicala okoli osme zjutraj. 

Najstnica je reševalcem sprva trdila, da je mati storila samomor. Med dolgim zaslišanjem je priznala krivdo, po prvi hipotezi preiskovalcev je bila ženska zadavljena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:19 4. Januar 2023.

    Današnja Pokvarjena - Nevzgojena mladina, ... Je Samo posledica Slabih staršev, ki ne znajo in celo nočejo svojih otrok vzgajati …

  • Syn
    09:51 4. Januar 2023.

    Lepo jo je vzgojila. Ni kaj. 😒

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.