Svet
36843 ogledov

Smrt učiteljice: ubila jo je mladoletna hči

Italijanska policija - fotografija je simbolična Epa - fotografija je simbolična
Nenehni prepiri so se tragično končali.

V italijanski Bagherii blizu Palerma žalujejo za priljubljeno osnovnošolsko učiteljico. V noči na drugi januar jo je po prvih ugotovitvah preiskovalcev zadavila 17-letna hči. 

Truplo 55-letnice so našli v njenem domu, njena mladoletna hči pa je v priporu zaradi suma naklepnega umora. 

Sabina Mlakar Magazin Sabina Mlakar (Kmetija): Po diagnozi pljučni rak in tumorju v glavi še ta udarec študenti umor Idaho Novo Svet Klopčič skrivnosti okoli umora štirih študentov se razpleta Policija, aretacija, policisti Slovenija Na območju Ljubljane ponujala več tisoč evrov za izvršitev umora

Krivdo je že priznala

Po poročanju italijanske tiskovne agencije Anse, so med metarjo in hčerjo že dlje časa potekali prepiri, najhuje pa je bilo v noči na ponedeljek. Prepir med osnovnošolsko učiteljico in mladoletnico naj bi izbruhnil okoli treh ponoči, 17-letnica pa naj bi reševalce poklicala okoli osme zjutraj. 

Najstnica je reševalcem sprva trdila, da je mati storila samomor. Med dolgim zaslišanjem je priznala krivdo, po prvi hipotezi preiskovalcev je bila ženska zadavljena. 

Komentarjev 3
  • Boschtjan Zupanchich 13:19 04.januar 2023.

    Današnja Pokvarjena - Nevzgojena mladina, ... Je Samo posledica Slabih staršev, ki ne znajo in celo nočejo svojih otrok vzgajati v Prave-Dobre ljudi ... !!! ! !!! Tako gre potem Človeštvo čedalje hitreje navzdol, ... vse do Propada, ... In ...prikaži več točno to se bo zgodilo - še v tem desetletju . Mir naj vam bo do tedaj.

  • Avatar Syn
    Syn 09:51 04.januar 2023.

    Lepo jo je vzgojila. Ni kaj. 😒