Sobarice zgrožene zaradi navad gostov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hotelirji, zgroženi zaradi trenda, ki so ga opazile celo sobarice, začeli ponujati popuste.
Oglej si celoten članek

Komentar Za ceno dopusta na Hrvaškem počitnice na severu

Ameriška veriga hotelov Wyndham je mnenja, da bi moral biti dopust oddih za vse, starše in otroke. V današnjih časih so največji motilec dopustov računalniki in pametni telefoni, opažajo hotelirji.

Vizita za živali Dobila bolniški dopust za psa

Nedavna raziskava je pokazala, da kar 54 odstotkov otrok meni, da njihovi starši prepogosto zrejo v telefon, 32 odstotkov otrok pa se zaradi tega počuti povsem nepomembnih. Pri Wyndhamu so zato začeli s projektom za kakovostnejše preživljanje prostega časa. Independent piše, da bodo staršem, ki se bodo odrekli pametnemu telefonu ponudili popust.

Zdravje Nekadilcem namenili šest dni dodatnega dopusta

Zamisel se je porodila potem, ko so sobarice in tudi ostalo hotelsko osebje opazili, kako tehnologija vpliva na kakovostno preživljanje prostega časa, še posebej skupaj staršev in otrok. "Opazovali smo, kako starši bežijo stran od otrok v mirne kotičke hotela in dolgo časa preživijo na pogovorih po telefonu ali spletu. Nekateri hoteli smo morali dokupiti ležalnike, saj se v bazenih kopa vse manj ljudi, vse več pa jih leži in tipka po telefonih," pravi direktorica marketinga Noelle Nicolai.  

Odpoved Kako je z dopustom v primeru odpovedi

Gosti, ki se bodo odzvali njihovi akciji bodo dobili posebno škatlo, v katero bodo zaklenili telefon, odprli pa jo bodo lahko šele na koncu svojega dopusta. Na škatli je merilnik časa, ki bo odšteval čas. V zameno bodo dobili 5-odstotni popust na bivanje v hotelu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.