Svet
11201 ogledov

Sobarice zgrožene zaradi navad gostov

hotel, hotelska soba Shutterstock
Hotelirji, zgroženi zaradi trenda, ki so ga opazile celo sobarice, začeli ponujati popuste.
Three Cliffs Bay Komentar Slovenija Za ceno dopusta na Hrvaškem počitnice na severu

Ameriška veriga hotelov Wyndham je mnenja, da bi moral biti dopust oddih za vse, starše in otroke. V današnjih časih so največji motilec dopustov računalniki in pametni telefoni, opažajo hotelirji.

Pes spanje Vizita za živali Dobila bolniški dopust za psa

Nedavna raziskava je pokazala, da kar 54 odstotkov otrok meni, da njihovi starši prepogosto zrejo v telefon, 32 odstotkov otrok pa se zaradi tega počuti povsem nepomembnih. Pri Wyndhamu so zato začeli s projektom za kakovostnejše preživljanje prostega časa. Independent piše, da bodo staršem, ki se bodo odrekli pametnemu telefonu ponudili popust.

kajenje znak prepoved Zdravje Nekadilcem namenili šest dni dodatnega dopusta

Zamisel se je porodila potem, ko so sobarice in tudi ostalo hotelsko osebje opazili, kako tehnologija vpliva na kakovostno preživljanje prostega časa, še posebej skupaj staršev in otrok. "Opazovali smo, kako starši bežijo stran od otrok v mirne kotičke hotela in dolgo časa preživijo na pogovorih po telefonu ali spletu. Nekateri hoteli smo morali dokupiti ležalnike, saj se v bazenih kopa vse manj ljudi, vse več pa jih leži in tipka po telefonih," pravi direktorica marketinga Noelle Nicolai.  

Delavec v proizvodnji Odpoved Slovenija Kako je z dopustom v primeru odpovedi

Gosti, ki se bodo odzvali njihovi akciji bodo dobili posebno škatlo, v katero bodo zaklenili telefon, odprli pa jo bodo lahko šele na koncu svojega dopusta. Na škatli je merilnik časa, ki bo odšteval čas. V zameno bodo dobili 5-odstotni popust na bivanje v hotelu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.