Štiri leta ležal mrtev v stanovanju

Foto: Profimedia
Nek moški je pred štirimi leti umrl, a tega vse do zdaj ni nihče opazil.
Oglej si celoten članek

Nek moški je pred štirimi leti umrl v svojem stanovanju v Madridu. Truplo so odkrili šele, ko so sodni izvrševalci želeli izprazniti stanovanje, za katero že leta ni nihče plačeval nobenih stroškov, poroča časnik El Mundo.

Moški naj bi umrl že leta 2013, in sicer najverjetneje zaradi bolezni jeter. Tedaj je bil star 56 let, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Na območju, kjer so ga našli, se zdaj vsi sprašujejo, kako to, da nihče ni opazil njegovega izginotja. Sosedje zatrjujejo, da niso opazili ničesar posebnega, prav tako ni bilo nobenega "specifičnega" vonja, ki bi jih opozoril na to, da v sosednjem stanovanju večnadstropne stavbe leži mrtev moški.

Slovenija Iz spodnjega stanovanja prihaja smrad. Na koga naj se obrnem?

Vedeli so sicer, da je bil bolan, a so predvidevali, da je najverjetneje umrl v bolnišnici. "Neverjetno, da smo štiri leta živeli skupaj s truplom v isti stavbi," je komentiral eden od stanovalcev.

Svet Zaradi pokojnine v skrinji skrival truplo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:03 23. November 2017.

    Hvala bogu,da je ležal,kako bi šele najebal,če bi stal?

  • 20:29 23. November 2017.

    Kristjani nevidni od rojstva do smrti, ko je treba kaj dobit a za plačat pa komunisti kradejo še 100 let …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.