Svet
8709 ogledov

Štiri leta ležal mrtev v stanovanju

Vrata
Nek moški je pred štirimi leti umrl, a tega vse do zdaj ni nihče opazil.

Nek moški je pred štirimi leti umrl v svojem stanovanju v Madridu. Truplo so odkrili šele, ko so sodni izvrševalci želeli izprazniti stanovanje, za katero že leta ni nihče plačeval nobenih stroškov, poroča časnik El Mundo.

Moški naj bi umrl že leta 2013, in sicer najverjetneje zaradi bolezni jeter. Tedaj je bil star 56 let, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Na območju, kjer so ga našli, se zdaj vsi sprašujejo, kako to, da nihče ni opazil njegovega izginotja. Sosedje zatrjujejo, da niso opazili ničesar posebnega, prav tako ni bilo nobenega "specifičnega" vonja, ki bi jih opozoril na to, da v sosednjem stanovanju večnadstropne stavbe leži mrtev moški.

smrad Slovenija Iz spodnjega stanovanja prihaja smrad. Na koga naj se obrnem?

Vedeli so sicer, da je bil bolan, a so predvidevali, da je najverjetneje umrl v bolnišnici. "Neverjetno, da smo štiri leta živeli skupaj s truplom v isti stavbi," je komentiral eden od stanovalcev.

Eksplozija v Beogradu Svet Zaradi pokojnine v skrinji skrival truplo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 22:03 23.november 2017.

    Hvala bogu,da je ležal,kako bi šele najebal,če bi stal?

  • ljubodoma 20:29 23.november 2017.

    Kristjani nevidni od rojstva do smrti, ko je treba kaj dobit a za plačat pa komunisti kradejo še 100 let po smrti, kot od tega reveža on bušman, ki ne pusti Kataloniji svobodo; naj živi B a r c e l o n a ! ! !