Svet
8544 ogledov

Čistili stanovanje in našli mumificirano truplo

požar blok
Koliko časa je ženska mrtva ležala v stanovanju, bo pokazala obdukcija.

Med čiščenjem stanovanja, v katerem je 22. septembra izbruhnil požar, so delavci čistilnega podjetja z Reke naleteli na grozljivo najdbo. V enem od prostorov so našli mumificirano starejše žensko telo. 

"Preiskava je v teku, zato niso znane podrobnosti. Kar lahko rečemo, je, da gre za telo starejše ženske. Ker proces mumifikacije traja od pol leta do leta dni, moramo še ugotoviti, kdaj točno je oseba umrla. Zagotovo pa je bila mrtva najmanj dve leti," so za 24sata.hr povedali na zavodu za sodno medicino na Reki. 

nov policijski avto Slovenija V stanovanju našli dve trupli

Stanovalci bloka so prepričani, da gre za žensko, ki je bivala v tistem stanovanju. Z njo je živel sin, ki pa že dlje časa nikogar ni spuščal v stanovanje, iz katerega se je širil neznosen vonj. Ženske sosedje niso videli že sedem let, poroča 24sata.

Novi list medtem piše, da gre najverjetneje za 70-letno stanovalko bloka, ki je že dlje časa niso videli. Od izbruha požara se je izgubila sled za njenim 42-letnim sinom. Sumijo, da je prav on podtaknil požar in nato pobegnil v Nemčijo.  Policija in nova vozila Policija Slovenija Našli so žensko truplo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.