Svet
67 ogledov

V zamrzovalniku našli razkosano truplo

hladilnik Profimedias
Policijo in gasilce je ob pregledu stanovanja, katerega lastnika so prijavili kot pogrešanega, naletela na grozljivo odkritje.

V začetku minulega tedna je eden od prebivalcev bloka v Berlinu poklical policijo in gasilce, ker že dlje časa ni videl svojega 90-letnega soseda. Policija je vstopila v stanovanje in v hladilniku našla razkosano truplo pogrešanega. 

Med preiskavo so kriminalisti odkrili, da je z računa umorjenega nekdo redno dvigoval denar. Na podlagi teh informacij so se odločili opazovati stanovanje pokojnega, da bi videli, če bo kdo vstopil v stanovanje. Po nekaj dneh so prijeli 55-letnega moškega, ki ga sumijo, da je umoril pogrešanega.

Nemška policija sumi, da je osumljenec kriv tudi za smrt Irme Kurowski, ženske, ki jo pogrešajo že sedemnajst let. Preiskava je namreč pokazala, da sta s pogrešano žensko – če bi bila živa, bi bila stara 92 let – živela v istem bloku. Dodatno pa ga bremeni tudi dejstvo, da naj bi tudi z računa pogrešane ženske dvigoval denar, piše Bild. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.