Tako so se Biden in druščina posmehovali Putinu

Foto: Epa
Foto: Epa
Zasedanje so začeli s šalami na račun ruskega predsednika.
Oglej si celoten članek

Voditelji držav skupine G7 so se na kosilu ob današnjem začetku vrha posmehovali ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu, ki veliko da na svoj mačistični videz. Šalili so se, da bi si morali zavihati rokave na srajcah ali pa celo bolj sleči, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Suknjiči gor? Suknjiči dol? Ali se bomo slekli?" je vprašal britanski premier Boris Johnson, ko je sedel za mizo. Kanadski premier Justin Trudeau je predlagal, da počakajo na uradno fotografiranje preden se slečejo, nakar pa se je Johnson pošalil, da morajo pokazati, da so "bolj možati od Putina".

Foto: Epa zasedanje G7 Elmau

"Naredili bomo še goloprse posnetke na konju," je nadaljeval Trudeau in se šalil iz znane Putinove fotografije iz leta 2009, ko je jezdil na konju zgoraj brez. "Pokazati jim moramo svoje prsi," je k temu pristavil Johnson.

"Jahanje je najboljše," pa je dejala predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, ki pa se vendarle ni opredelila do samega vprašanja, ali se sleči do pasu ali ne, o katerem so morda še naprej razpravljali za zaprtimi vrati, še navaja AFP.

Video "Klavca" zamenjal človek, ki spije liter vodke na dan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 11:26 27. Junij 2022.

    Jaz se človeku, ki je mentalno bolan ne bi posmehoval, ker lahko postane zelo nevaren.

  • 10:47 27. Junij 2022.

    Žabe tam so zaregljale ....toliko o mirovnem sporazumu ,ki ga povsod omenjajo.za konec vojne . Gre za srboriteže ,ki zapravljajo …

  • 09:32 27. Junij 2022.

    Kot debatni klub opravljivih starih bab. Žal in to naj bi bili državniki, ki vodijo svet. Škandalozno in nesprejemljivo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.