Svet
7601 ogledov

Tako so se Biden in druščina posmehovali Putinu

zasedanje G7 Elmau Epa
Zasedanje so začeli s šalami na račun ruskega predsednika.

Voditelji držav skupine G7 so se na kosilu ob današnjem začetku vrha posmehovali ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu, ki veliko da na svoj mačistični videz. Šalili so se, da bi si morali zavihati rokave na srajcah ali pa celo bolj sleči, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Suknjiči gor? Suknjiči dol? Ali se bomo slekli?" je vprašal britanski premier Boris Johnson, ko je sedel za mizo. Kanadski premier Justin Trudeau je predlagal, da počakajo na uradno fotografiranje preden se slečejo, nakar pa se je Johnson pošalil, da morajo pokazati, da so "bolj možati od Putina".

zasedanje G7 Elmau | Avtor: Epa Epa

"Naredili bomo še goloprse posnetke na konju," je nadaljeval Trudeau in se šalil iz znane Putinove fotografije iz leta 2009, ko je jezdil na konju zgoraj brez. "Pokazati jim moramo svoje prsi," je k temu pristavil Johnson.

"Jahanje je najboljše," pa je dejala predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, ki pa se vendarle ni opredelila do samega vprašanja, ali se sleči do pasu ali ne, o katerem so morda še naprej razpravljali za zaprtimi vrati, še navaja AFP.

general Pavel Video Svet "Klavca" zamenjal človek, ki spije liter vodke na dan
 
Komentarjev 11
 • Kmodri 11:26 27.junij 2022.

  Jaz se človeku, ki je mentalno bolan ne bi posmehoval, ker lahko postane zelo nevaren.

 • Avatar Leon
  Leon 10:47 27.junij 2022.

  Žabe tam so zaregljale ....toliko o mirovnem sporazumu ,ki ga povsod omenjajo.za konec vojne . Gre za srboriteže ,ki zapravljajo denar državljanov EU .Manjka samo še Juncker .

 • leonardo 09:32 27.junij 2022.

  Kot debatni klub opravljivih starih bab. Žal in to naj bi bili državniki, ki vodijo svet. Škandalozno in nesprejemljivo!