To je mlada političarka, ki je zakrivila smrt voznika

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenec je nesreči ubežal za las, naslednji voznik je žal umrl. Pijana mlada političarka je vozila v napačno smer.
Oglej si celoten članek

V sredo ponoči je, kot smo že poročali, na Istrskem ipsilonu, delu hrvaške avtoceste, ki ga pogosto za pot na hrvaško obalo uporabljajo tudi Slovenci, prišlo do hude prometne nesreče. Kot danes poročajo vsi hrvaški portali, jo je zakrivila mlada hrvaška političarka Vera Begić Blečić, ki je vozila pod vplivom alkohola. Gre za načelnico za šport na reški občini.

Foto: Youtube Vera Begić Blečić

Po odločitvi župana mesta Reka Vojka Obersnela bo Begić Blečićeva do zaključka preiskave včerajšnje nesreče suspendirana z mesta na občini, na katerem je zaposlena leto in pol. Poleg tega, da je načelnica za šport na omenjeni občini, je tudi članica predsedstva Foruma žensk SDP-ja Reke.

Kot poročajo mediji, je bila že v lanskem letu vpletena v hudo nesrečo, tudi takrat je vozila pod vplivom alkohola. Vozila je službeno vozilo občine Reka, zaletela se je v avtomobil, ki ga je vozila mama petih otrok, nato pa pobegnila z mesta nesreče. Čez eno uro se je vrnila, alkotest je pokazal 0,42 promila alkohola v krvi.

Sicer gre za eno najbolj uspešnih hrvaških atletičark, v metanju diska je bila 12 let zaporedoma prvakinja Hrvaške, med drugim je nastopila tudi na dveh olimpijskih igrah, v Atenah in Pekingu.

Pijana Napačna smer. Trčila večkrat, en voznik umrl.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:47 18. Avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju …

  • 04:21 18. Avgust 2018.

    Nekateri iščete članke, kjer lahko izlijete frustracije. Mentalni bolniki.

  • 01:06 18. Avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.