Svet
17382 ogledov

To je mlada političarka, ki je zakrivila smrt voznika

Nesreča Istrski ipsilon Facebook
Slovenec je nesreči ubežal za las, naslednji voznik je žal umrl. Pijana mlada političarka je vozila v napačno smer.

V sredo ponoči je, kot smo že poročali, na Istrskem ipsilonu, delu hrvaške avtoceste, ki ga pogosto za pot na hrvaško obalo uporabljajo tudi Slovenci, prišlo do hude prometne nesreče. Kot danes poročajo vsi hrvaški portali, jo je zakrivila mlada hrvaška političarka Vera Begić Blečić, ki je vozila pod vplivom alkohola. Gre za načelnico za šport na reški občini.

Vera Begić Blečić | Avtor: Youtube Youtube

Po odločitvi župana mesta Reka Vojka Obersnela bo Begić Blečićeva do zaključka preiskave včerajšnje nesreče suspendirana z mesta na občini, na katerem je zaposlena leto in pol. Poleg tega, da je načelnica za šport na omenjeni občini, je tudi članica predsedstva Foruma žensk SDP-ja Reke.

Kot poročajo mediji, je bila že v lanskem letu vpletena v hudo nesrečo, tudi takrat je vozila pod vplivom alkohola. Vozila je službeno vozilo občine Reka, zaletela se je v avtomobil, ki ga je vozila mama petih otrok, nato pa pobegnila z mesta nesreče. Čez eno uro se je vrnila, alkotest je pokazal 0,42 promila alkohola v krvi.

Sicer gre za eno najbolj uspešnih hrvaških atletičark, v metanju diska je bila 12 let zaporedoma prvakinja Hrvaške, med drugim je nastopila tudi na dveh olimpijskih igrah, v Atenah in Pekingu.

Vožnja v napačno smer Pijana Svet Napačna smer. Trčila večkrat, en voznik umrl.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
 • Zara_Corlette 07:47 18.avgust 2018.

  Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tisto, karr počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com

 • Vesoljec 04:21 18.avgust 2018.

  Nekateri iščete članke, kjer lahko izlijete frustracije. Mentalni bolniki.

 • Avatar Irmamosna
  Irmamosna 01:06 18.avgust 2018.

  Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com