Svet
12325 ogledov

Napačna smer. Trčila večkrat, en voznik umrl.

Vožnja v napačno smer PIC
Slovenec za las ušel nesreči, za Hrvata je bila nesreča usodna. Cesta dobršen del noči zaprta.

Istrski ipsilon. Del hrvaškega avtocestnega omrežja, ki ga na poti na morje ali z njega uporabljajo tudi številni Slovenci. Nocoj je bil predel prizorišče hude tragedije, ki jo je zakrivila 36-letna voznica, poročajo hrvaški portali.

Voznici Peugeota je, ko so jo končno zaustavili policisti, alkotest pokazal 1,81 promila alkohola v krvi. Na odseku Nova Vas - Višnjan je vozila v napačno smer; najprej je pri tem trčila v Slovenca, 31-letnega voznika Škode. Trčenje ne bilo hudo, vozili sta se oplazili z levimi stranskimi ogledali.

Voznica je nadaljevala svojo vožnjo v napačno smer, pri čemer je najprej s sprednjim delom vozila trčila v zaščitno ograjo. Avtomobil je odbilo od ograje v drugega Peugeota, ki ga je v pravilni smeri vozil 41-letnik iz Pulja. Zaradi silovitega trka ga je prevrnilo na bok, pijana voznica pa se je še enkrat zaletela v zaščitno ograjo.

Voznik iz Pulja je v nesreči dobil tako hude poškodbe, da je bil na mestu mrtev, njegova sopotnika, 38-letno žensko in otroka, pa so reševalci odpeljali v bolnišnico. Dobila sta lažje poškodbe.

Lažje poškodovana je tudi 36-letnica, ki je - kot je potrdil alkotest - vozila povsem opita. Policisti so jo že prijavili pristojnemu tožilstvu.

požar, Trojane, predor, Slovenija Pijan sredi trojanskega predora obrnil in zapeljal v nasprotno smer Vožnja v napačni smeri Grosuplje Slovenija Grosuplje: Vozil v nasprotno smer in povzročil nesrečo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Tadej 23:07 16.avgust 2018.

    Ko se bo streznila, bo od nje ostala se samo zivcna razvalina. Ni lepse kazni.

  • jakec1575 15:07 16.avgust 2018.

    Jaz do takih nimam milosti. Če je komuna za narkomane, naj je se za alkoholike. Prvemu krsenju javnega reda in mira, naj sledi komuna. veliko ceneje ce država to zdravi in organizira komune. to so tudi delovna mesta. ce se ...prikaži več ze placa visoka trosarina na alkohol. naj država to financira. isto menim za narkomane. prvi incident in 3 mesece prisilne komune, do telesne streznitve, potem pa prostovoljna komuna za zdravljenje duha. kolikor smo zmetali za metadonski program do sedaj bi bilo tudi to ceneje

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 14:57 16.avgust 2018.

    se bo streznila ,pa se ne bo ničesar spomnila pa še samo na psihiatrijo bo hodila in nič drugega